Våra tjänster

Vi kan hjälpa dig med allt som rör din ekonomi.

Inget uppdrag är för litet eller för stort. Kundens behov styr grad av sammarbete mellan byrån och kunden.

 

Redovisning


De senaste programmen som finns på marknaden används för att möta kundens behov på bästa sätt.


Om kunden så önskar, så blir byrån dennes externa ekonomiavdelning som sköter allt avseende kundens ekonomi. Å andra sidan, hjälp kan behövas bara ibland med årsbokslut eller deklaration om kunden väljer att bokföra och fakturera själv. Alla uppdrag är lika viktiga för oss.


Lönehantering


Det är ett viktigt område som styrs av många lagar och regler.  Vi administerar och stödjer kunden under hela processen.


Till hjälp har vi program Visma Lön 600 som är bäst på marknaden. Många företag har redan insett fördelar med outsourcing av löner. Gör det du också och koncentrera dig på ditt företag istället!


Deklarationer


Byrån hanterar alla inkomstdeklarationer såväl privata som för alla typer av bolag, föreningar eller stiftelser. Varje deklarationsarbete är unik och det finns egentligen inte  några lösningsmallar för skatteplanering. Hänsyn tas till kundens situation samt kundens önskemål   så mycket som det är möjligt enligt skattelagens bestämmelser.


Rådgivning


En timme gratis rådgivning erbjuds första gången kunden kommer till byrån för att diskutera ekonomi med oss.


Vi berättar också om fördelar med att bokföra digitalt och andra tjänster som vi kan erbjuda till konkurrenskraftiga priser.


Kostnadseffektivt, kompetent, flexibelt och tryggt!

En redovisningsbyrå som sätter kunden behov i fokus.